Annons
Annons


I’m so tired of this shit!!!!!!


Jag är så trött på det här. Det här jävla snacket, vem är det som ljuger? VEM är det som ljuger? Jag orkar ärligt talat inte mer. Jag förstår verkligen inte. Har varit ledsen hela dagen för att sedan få komma fram till att allt bara var en lögn? Eller?

Vem fan ska jag tro på?! Vad är sant och inte sant? Det är inte MIN grej att ta reda på det egentligen.

Annons

Jag måste lita på den människan jag delar mitt liv med, och det gör jag inte. Har kramper i hela kroppen. Jag har sparkat in tån i en betongvägg så den är helt blå. Fick GÅ från jobbet eftersom jag grät så jag inte kunde andas. För… Ingenting? VEM ÄR DET SOM LJUGER? VEM vill göra mig ledsen? Den som försökt har i alla fall lyckats, med bravur.

Jag orkar verkligen inte… Mitt liv är i bitar.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar