Annons
Annons


I rock my world!!


Jag kan bara säga att vi haft det helt underbart i Hollywood/Beverly Hills. Både Tilda och jag är två nya tjejer med helt andra mål efter våra ynka dagar i drömmarnas stad. Det kommer hända saker! Vi har alltid tur och träffar rätt människor? Hur sjukt är det inte.

Annons

Turgummor!! Ellen goes Hollywood. Hell yes! Jag ska leva ut min dröm, jag har bestämt mig nu, INGEN ska få stoppa mig. INGEN! Jag bestämmer över mig själv och vad jag gör. ÅH vad skönt det är att känna så här, att ha ett mål!!!! Först trodde jag inte att denna resa skulle göra något med mig och att jag skulle komma tillbaka som samma person. Men oj vad det hänt grejer! Jag känner det till och med själv och då är det stort!

Jag är lycklig för att vara jag och jag är stolt över mig själv. Jag tycker att jag själv är snygg, vilket jag inte gjort innan. Jag är nöjd med mig själv. Hur coolt är inte det!? Jag är bara så himla glad nu. TACK USA! Shit vad jag behövde detta. Jag vet att mina föräldrar kommer sitta och lé nu, och att Amanda läser det här och tänker ”Jag visste det, Go Ellen!”. Mina fina vänner och min fina familj – ni betyder ju allt!! Jag längtar till att få spendera julen med er!

Nu vet jag inte om detAnnonsLaddar