Annons
Annons


i made it!!!


Jaaaaa, jag sitter på hotellrummet. Shiet vilken stressig dag! Hela jag stinker parfym också, hade otroligt nog lite tid över innan vi skulle på planet. Jag vet inte hur, men alla parfymlukter har satt sig på mig.

Annons

Huvudvärken var ett faktum på flyget, och jag tror att hon bredvid mig fick det hon med, eftersom hon satt och masserade sina tinningar och tittade surt på mig.

Men skitsamma, nu är jag framme. Och nu ska jag göra Umeå!! Själv… Mattiaz och dem ska ju ta bilen upp, och har inte ens börjat åka. 90 mil. Lite skillnad mot min 1 timmes flygresa En del har det lyxigt, men får lida, och vara själv för det. Men jag hänger väl inte läpp för det, tycker faktiskt om att vara själv, eller, lite tråkigt är det.


Haha jag ser lite ”sleten” ut (som de säger på värmländska).

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar