Annons
Annons


Hyra stuga uppe i norr?


Heeej på er! Jag ligger helt utslagen i soffan, är ensam hemma då Mike är i Danmark. Han har fått ett nytt jobb där och kommer därför pendla lite fram och tillbaka, men kommer jobba härifrån Sthlm =) Det är faktiskt rätt så skönt att vara ensam också, i alla fall för någon timme.. haha. Jag har smällt i mig en pizza, känner mig som en äkta ungkarl här hemma.

Annons

Jag ligger och googlar lite på stugor att hyra uppåt i landet, vill också någonstans för att koppla av, stänga av mobilen och bara VARA. Men det var inte det enklaste.. Vet inte exakt vad det är jag är ute efter heller, kanske det som försvårar det också haha. Nån av er som har nåt tips på vart man kan åka och bo!? Hade ju varit nice med lite meditation, yoga typ. Men jag vet inte.. jag lär väl få krupp efter en dag… Men jag tror att det kan vara väldigt nyttigt.

Hittade bl.a. det här i Arjeplog. Eller man kanske skulle dra till typ Jokkmokk. Hade varit häftigt att få uppleva! Ska fråga min vän Klas Eriksson som faktiskt kommer därifrån.

8cd87e81-4d1f-4eb4-89a6-53a7c49f5486.1.10

 AnnonsLaddar