Annons
Annons


Hur får man bort celluliter?


Jag har kommit på mig själv med att göra en sak som inte alls är bra.. Och jag vill dela med mig av det, i hopp om att någon kanske kan peppa till något eller ge tips..

Okej. Jag neggar mig själv, speciellt mitt utseende – väldigt ofta. Folk tror inte på mig när jag säger att jag har celluliter. Men det HAR jag. Och ja, när jag visar rövfanskapet så svarar de ”åh fan, det har du ju”. JAAAA jag VEET. Jag har en rätt så stor gutt och det är svinsvårt att inte få celluliter då. Jag har alltid gillat min rumpa, i alla fall i byxor eller när den är täckt.. men inte när jag ser på den när jag står i trosor framför spegeln. Speciellt INTE nu..

Annons

Men jag ser ju alla Instagrambilder, jag ser alla reklamer, INGEN HAR CELLULITER. Ja eller, en del människor har den genetiska sammansättningen ”non-cellulite-ass”, men de flesta har nog tvärtom-genen. Trots att vi VET hur mycket det redigeras, så låter vi oss luras. Mår dåligt. Trycker ned oss själva och får sämre självkänsla. I mitt huvud, ja eller i den delen av mig som styrs av media, så tror jag att det är fler som inte har celluliter än tvärtom. Men om jag nu ska vara lite smart, så VET jag ju att det är tvärtom… MEN VARFÖR GÅR DET INTE IN I MITT HUVUD DÅÅÅÅÅ.

Anledningen till att jag ville ta upp det här, var för att jag dels, var inne och skulle köpa bikini för några veckor sedan. Men det slutade med att jag gick ut därifrån för att jag blev så chockad över hur min röv såg ut i det där hemska ljuset. Och dels för att jag igår var inne på River Island och testade ett par skitsnygga shorts. Men jag kunde inte köpa dem, ”nej nej nej det där kan du inte gå runt i, du kommer känna dig så obekväm om någon går bakom dig”. Och sedan hängde jag tillbaka dem.

Jag önskar att jag nu kunde skriva ett pepp-inlägg och ba, heeey alla tjejer har celluliter, what the fuck? Why care? Men jag känner inte så nu. Så här känner jag just nu: min rumpa har blivit en jävla tantröv och jag hatar att se den i spegeln. Det enda jag ser är helt perfekta rumpor utan apelsinhud… uääääh!!! Känner mig svinlarvig nu.. men jag mår på riktigt dåligt över det.

Någon som har samma problem? Vad ska vi göra för att vi tjejer ska sluta tänka så här om oss själva? När det uppenbart är helt j*vla normalt att ha celluliter??AnnonsLaddar