Annons
Annons


Hollywoodfruar, kandisjakt och hemlangtan


Jag langtar hem till julen, min familj och mina nara och kara… Amanda, Mamma, Pappa, Jesper, Morfar, Mormor, Kajsa & Stephanie!(!!!). Min underbara fina van Stephanie kommer hem till jul! Gud vad jag saknat henne!

Just nu sitter jag nere i datarummet pa hostellet.

Annons

Hostellet med det perfekta laget MEN med ackelpackel inside. Datorerna ar sega sa kan tyvarr inte bjuda er pa nagra bilder…

Vi har i alla fall en del saker att se fram emot, och det har varit kul har i Hollywood! Igar var vi pa en kandistour runtom har i krokarna. Fickse bland annat Britney Spears, Angelina Jolies, Lindsay Lohans hus! Ja, det var runt 45 kandishus sa det var lite svart att halla koll pa vilket hus som var vems nar vi knappte kort som tva galna turister.. Videoblogg nedan. Ni vet val att jag laddar upp lite videos da och da, aven om jag inte skriver om det i bloggen? www.videofy.me/milady

Just det!! Gissa om vi blev glada igar nar vi fick traffa James Franco!? Det var maktigt! Han gick precis bakom vart hostel…

Well, igar kvall var vi pa The Supperclub, riktigt nice stalle faktiskt. Sedan gick vi till systerklubben The Hemingways som var lite mer rockbar med loungekansla.

Idag, fredag, ska vi forst pa Fran Show (ni vet hon i The Nanny om ni kommer ihag, hon med den irriterande nasala rosten), vi fick biljetter igar. Senare pa dagen ska vi traffa Gunilla (fran Hollywoodfruar) och pa kvallen ska vi pa ett svenskt gloggparty dar finestbloggaren Jamie Meyer ska sjunga! Jag och Tilda fick faktiskt en privatspelning i forrgar, Jamie och hans kompis sjong och spelade gitarr for oss! Helt javla awesome!! Superduktiga! Imorgon ska vi till Pasadena och ga pa fotbollsturnering! Det ar tydligen riktigt fett, UCLA mot deras storsta rivaler. Vi ska dock inte titta pa sjalva fotbollen utan vara utanfor och titta pa alla fulla och galna collegemanniskor. Paul (som vi bor hos) gick pa UCLA forut, sa det ar darfor vi ska dit. Ser inte sa ljust ut nar jag tittar pa vadret dock. Och vi ska vara utomhus? Brrr…

Okej, nu kanner jag inte lika mycket hemlangtan langre…. Jag har det ju faktiskt bra har. Det kan jag ju lasa sjalv med egna ogon. Och det ar mindre an tva veckor kvar….

Puss pa er darhemma! MISS YOU BIG TIME! AAAAAAAAAAH, kom just pa att det bara ar tio dagar kvar till jul nar jag kommer hem! Julmaaaaat. KARLEK!!!!!!!!!AnnonsLaddar