Annons
Annons


Hemma i Vingåker


Ja.. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag sitter hemma. Hemma i sketna lilla Vingåker! När vi klev utanför dörrarna på Arlanda och fick in den ”friska” luften kunde vi inte andas, haha.

Annons

Det var så kallt att det bara rev i hela halsen. Helt galet kallt här hemma ju!!! Hur kunde jag frivilligt lämna underbara Los Angeles? Eller frivilligt och frivilligt, jag hade ju kunnat krångla till mig en till vecka, men en vecka är för lite! Jag ska dit på heltid! Jisis vad underbart.

Jag har sovit i 6 timmar nu, helt död. Klockan var 3 (LA tid) när vi landade i Sverige, så jag och Tilda har varit uppe hela natten. Nu känner jag mig mest snurrig och konstig. Jag känner inte alls för att göra de saker jag ville innan jag åkte. Jag har blivit så mycket mer stark inom mig! Vad magiska 5 veckor kan vara egentligen…

Snart ska jag sätta igång brasan inne i vardagsrummet, men först ska jag ta ett skönt bad och sedan klä mig i massa massa mysispysiskläder. Även om det känns lite tragiskt att vara tillbaka igen så känns det samtidigt väldigt skönt. Jag har inte tänkt på hur hyper jag och Tilda varit. Vi har inte tagit det lugnt en enda dag! Känns konstigt att ens ha tid till att sitta här och blogga? Ja, det är något jag måste ta tag i! Kollade på mina besökare nu – jag har minskat mina läsare med 2/3. What the? Sjukt.

Come back! I’m home again.

Bilder kommer ikväll eller imorgon. Ska lägga upp ett album med alla bilder på Facebook också, så håll utkik!!

JAG HAR HAFT DE BÄSTA 5 VECKORNA I MITT LIV <3
Tack Tilda Forsgren!!!!!

Och tack mig själv.
Världens klantigaste människa. Vin i hela stolsfickan framför mig och ner i min väska, kycklinggryta över hela tröjan och youghurtstänk över hela min topp. Fin fin flygresa. Så daaaaant vettni.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar