Annons
Annons


Hemma från Ibiza


Hej hallopp!! Tillbaka på svensk mark, var iväg på en liten trip till Ibiza i helgen. Det var såå jädrans skönt, i fredags var det träning – HELA dagen. Jag höll på att dööööö. De andra var världens träningsterminators, medan jag kände mig som en svag liten fräsräka. Lördagens aktivitet var lite mer min melodi, åkte vi ut på en stor yacht, inte ett moln så långt ögat kunde nå. Det behövdes!! Båda dagarna åt vi riktigt god mat, tack Celsius och Fitdapt för denna resa!!

Annons

Jag somnade på båten… med solglasögonen på.. haha.

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 12.02.52 Skärmavbild 2015-10-12 kl. 12.04.34Vilket gäng va!! Jag har aldrig varit med om att få umgås med en så stor grupp, som alla hade sån positiv inställning till livet. Energiutbytet var på topp!!

 AnnonsLaddar