Annons
Annons


HEMMA!!!!!


Alltså det kändes nästan overkligt att glida in på min gata. Jag har bott på 4 olika hotell i 1,5 vecka nu… och haft fullt ös VARJE dag. Nu ligger jag i min säng, min obäddade säng, jag har sådan lyx nu att jag faktiskt kirrat en städerska.. Det kanske låter väldigt flådigt, men jag flänger fasiken runt varje dag och jag är sämst på att städa. Det är faktiskt en av de bättre investeringarna jag har gjort!! Så imorgon kommer hon och gör fint här, jag har bokat så hon kommer en gång varannan vecka och då lägger jag även fram nya påslakan och så =) Det mest ultimata hade ju varit om man hade fått hjälp med tvätten också. Men jag har inte tvättmaskin i lägenheten så det tror jag är lite halvt omöjligt.. I och för sig så hade det inte varit alls lika jobbigt att tvätta om jag hade tvättmaskin i lägenheten, nu är jag tvungen att gå utomhus in i ett annat hus, ner i en källare och genom två tunga källardörrar…

Annons

Guuuuuud så roligt samtalsämne!!! Tvätt och städning. Haha. Jaaa, jag kan berätta lite om vad vi haft för oss idag, vi har nämligen varit på en liten roadtrip från Göteborg till Stockholm med diverse stopp. Ett i Borås, där vi gjorde en hinderbana, sedan i Gränna där vi fick testa på att göra egna polkagrisar och till sist i Lommaryd där vi fick testa på att dreja! Det har varit kul, men det blev en låååång dag.. pjuh. Började vid 8 imorse och kom hem nu kl halv 12..

Imorgon har vi livesändning igen och då visas även klippen från idag! Den här veckan kommer vi filma i Sthlm vilket betyder att jag får sova HEMMA (ni kan se alla klipp på SplaySverige’s YouTubesida). Den här veckan kommer jag att leda serien tillsammans med Tejbz, han är en härlig ”gamer”, som det kallas, uppifrån Piteå.

Hade önskat att Mike varit hemma bara.. men han är på business-trip i New York. Han har nämligen fått jobb där(!!!). och ska även flytta dit i september. Och ja.. det är klart att det svider i hjärtat, men jag vill inte heller stoppa honom. Jag är SÅ glad för hans skull, hur häftigt är det inte att han är så pass grym att de i princip SKRIKIT efter honom. Om jag inte hade haft musikal i höst och i vår så hade jag åkt med direkt. Men jag kommer att flytta dit nästa år i början på juni när musikalen är klar. Jag tror att det bara kommer göra vårt förhållande starkare, allt händer för en mening. Vi kommer ju hälsa på varandra under tiden också, det går 9 timmars direktflyg dit nu ju. Sen är det ju inte helt fel heller att jag kommer bo ihop med min drömman i en fet lägenhet i New York nästa år.. eeeeh. Livet kan vända fort ibland!

Här kommer två bilder från idag.
Gränna polkagrisbak och drejande hos Håkan i Lommaryd.

Skärmavbild 2015-07-14 kl. 00.13.31Skärmavbild 2015-07-14 kl. 00.13.20AnnonsLaddar