Annons
Annons


Hej då topplistan!


Nu fick jag en kommentar där en tjej frågade ”varför ligger du inte 2:a på Bloggportalen längre?”.

Det var faktiskt bara det inlägget som jag skrev om bröstoperationer som gjorde att jag fick 450 000 läsare på en vecka. Jag ser ju vart all trafik kommer, så det var enbart det till det inlägget. Det har nu delats 20 000 gånger på Facebook. Så för att svara på frågan, så är det för att folk helt enkelt bara läst det inlägget. Men det var ändå lite kul (och chockerande) att jag fick ligga som nummer 2 under en vecka =)

Annons

Kollade nu, nu ligger jag på plats 49. Så snart ramlar jag ned och försvinner från ”top 50″…  Men det gör mig absolut ingenting..

Skärmavbild 2015-02-01 kl. 12.15.34

Jag ser inte mig själv som en bloggare, jag försörjer mig inte på att blogga. Jag försörjer mig på att skådespela och filma. Många gånger ifrågasätter jag därför mig själv ”varför ska du ens ha en blogg?”. Det är så många som har förutfattade meningar om just bloggare. Och jag tror att många missuppfattar mig, jag är egentligen ingen ”glammig” person med ett perfekt liv. Långt ifrån. Men det blir ju ofta så att jag bara delar med mig av det positiva till allmänheten, medan jag ringer och bölar till min tjejkompis. Så varför fortsätter jag ha bloggen? Jag har bloggat i 8 år nu. Ibland mer, ibland mindre. Det har helt enkelt blivit en naturlig del i mitt liv. Men nu när jag blivit äldre så är det inte längre lika kul att blogga om ett supercoolt event jag varit på eller vad jag fått i goodiebagen, som jag tyckte för 4 år sedan. Det är helt enkelt lite av en börda att hitta innehåll till bloggen, vilket gör att jag inte bloggar lika ofta längre.

Egentligen skulle jag bara vilja ha bloggen som en dagbok, som ett bollplank. Kunna skriva exakt så som jag känner för dagen och vara sjukt personlig. Men så funkar det ju inte.. så mycket vill jag ju inte dela med mig av till människor jag inte känner? Jag vill inte bara visa den ytliga sidan av mitt liv men samtidigt så vill jag inte vara FÖR personlig?

Men det är ju ändå för ER som läser som jag skriver den här bloggen. Om jag bara skulle skriva för mig själv så kunde jag ju lika gärna skriva en dagbok? Så jag frågar er – vad vill ni läsa om i en blogg? Finns det något ni skulle vilja att jag skrev om? AnnonsLaddar