Annons
Annons


Heartbroken eller tandvärk?


Paulina kom in till mig nu i morse när jag var ledsen och bara ”jag är fan hellre heartbroken än att ha så här ont i käften som jag har. För om man är heartbroken kan man i alla fall gå ut och göra saker och glömma bort det, men när man har ont i käften kan man fan inte göra någonting”. Hon har dragit ut en tand och har tandvärken från helvetet. Jag hade lätt valt att dra ut en tand, fysisk smärta är ingenting för mig längre.

Annons

Å andra sidan är jag van att alltid träffa killar som är otrogna. Vad fan är det? Det måste ju vara fel på mig själv, som ”Stefan” i mitt kommentarsfält skrev, att jag inte ger min kille tillräckligt med uppmärksamhet. Mm, eller så kanske det är dags att träffa en riktig man som inte behöver det bekräftelsebehovet.

Skärmavbild 2015-02-21 kl. 10.39.16



Annons



Laddar