Annons
Annons


Här var de livat


Aowhäää. Trött, som vaaanligt. Haha. Sitter och skriver klart en synopsis på en serie jag skrivit som jag ska skicka in till TV4, och sedan ska jag skriva manus till en sketch till en ny YouTube-video. Vill göra något med Fifty Shades of Grey.. vet dock inte hur jag ska göra. Först tänkte jag det hade varit kul att bara göra parodi, direktöversätta till svenska. Men så ba.. nää, det blir ju lika tråkigt som filmen haha. Så nu sitter jag och funderar på hur alla killar blir efter att de har sett filmen, eller rättare sagt tror att de ska bli. Gjorde en liten sådan video på Instagram häromdagen, titta HÄR. Hela grejen måste ju dock bygga på att alla sett filmen.. annars måste jag göra en sketch som kan bli fristående ändå, även om man inte sett den. Ah vi får se.. trött är jag i alla fall!! Filmat heela dagen med Partaj, och i morgon ska jag filma för dem också. Men det är kul, så det gör inget om jag är lite trött =)

Annons

Här kommer en bild tagen från finest.se från i fredags då vi firade Rose’s 5-årsjubileum.

11001895_10155236726640051_5446299297207741866_nAnnonsLaddar