Annons
Annons


Har fått en huvudroll i en musikal!


Drog hemifrån i morse vid 9 och har inte varit här sedan dess, och nu är kl 23. SÅ glad att jag drog på mig joggingskorna. Började med att filma några sponsrade Instagramfilmer (man måste ju göra det ibland för att kunna överleva i branschen), men det som var extra kul var att jag fick med min Elsas Värld kollega Victor Von Schirach, som i denna grej spelade tant. Så grym!! Första sketchen lägger vi ut i morgon =)

Annons

Sedan vidare på ett möte om ett roligt tv-projekt med Klas som jag verkligen HOPPAS går igenom. Inget jävla bajsprogram, utan verkligen ett roligt, där vi får bestämma mycket själva. Efter mötet drog vi hem till hans nu, före detta lägenhet, och flyttstädade. Väl där, när jag står med dammsugaren i högsta hugg, får jag ett samtal OM ATT JAG FICK MUSIKALROLLEN. AAH! Jag får alltså huvudroll i en musikal!!! SÅ kul!! Sedan delar vi upp på dammsugardelarna och åker till hans andra lägenhet, packar upp saker osv och sedan iväg på ett kreativt idémöte med Alfred.. Och nu är jag hemkommen.. ska filma för Partaj i morgon, ska vara där kl 07.30, så måste sova nu!!

Ah, det blev ett litet dagboksinlägg här.. Men detta är ju lite av min ”memoar”.
Kan knappt hålla ögonen öppna…… God natt och kram! =)AnnonsLaddar