Annons
Annons


God morgon söndag!


Hej på er! 
Nu ligger jag här i bäddsoffan. Vaknar som vanligt tidigare än vad jag önskat, bara för att. I och för sig är inte 09.30 såå förskräckligt tidigt på en söndag. Men jag blir på riktigt glad om jag vaknar upp 12! Läste Fridas inlägget Frida skrev igår.. gissa om blödiga Ellen började lipa… Men tack Frida för de fina orden, de värmde <3

Annons

Idag har jag i alla fall fått order av Alexandra Bring om att äta riktigt ordentligt, för idag ska hon ge mig ett riktigt mördarpass på gymmet. Jag kommer känna mig som en liten svag spaghetti bredvid henne, haha! Det ska i alla fall bli skönt, endorfiner behöver jag, en hel del.

Nu ska jag försöka tvinga i mig frukost, inte det lättaste kan jag meddela. Får så sjukt svårt att äta när jag är ledsen. Önskar jag var en sån där som äter massa choklad, chips och glass när de blir ledsna.. Havregrynsgröt blir det i alla fall, med hälften äppelmos! =)AnnonsLaddar