Annons
Annons


Gått under jorden


Åh, jag är så otroligt dålig på att blogga.. Jag hittar liksom aldrig inspirationen. Förut kunde jag till och med skriva upp listor på vad jag skulle blogga om, nu är det bara helt tyst. Det ekar. Jag har alldeles för mycket i mitt huvud, mail som ska svaras på, filmar nästan varje dag, möten… Sedan har jag ett problem, och det är att jag aldrig kan ta det lugnt. Trots att jag jobbat en hel dag så kan jag inte bara gå hem, sätta mig i soffan och chilla. Jag måste hitta på något. Är jag rädd för att ta det lugnt? Har det med stressen att göra? Jag vet inte.. Jag åkte i alla fall hem till Vingåker i fredags med Frida, hängde med mamma och min syster. Det var så himla mysigt!! Pappa var bortrest till Gotland på fiskeresa, så det blev ett riktigt tjejhäng.

Annons

Igår var jag på Guldtuben-galan och senare firade vi en kompis som fyllde år. Och idag var jag jurymedlem i en liten hattparad vid Mälarpaviljongen. Ja, ni hör ju.. fullt ös.. Imorgon filmar jag för Partaj, tisdag filmar vi inför Tough Viking, onsdag filmar jag för ett annat företag, torsdag också film.. baheöh. Och på lördag ska jag springa Tough Viking…!?! Har knappt tränat något inför det, blev förkyld och har inte kunnat träna. Känns ju verkligen SUUUPERKUUUUL hahah. Aja, allt kommer filmas och jag får väl se det som ännu ett humorklipp 😛 Nu ska jag lägga mig och ta mig en siesta, sedan får jag besök av en mycket fin person =) Herrrååå <3

Skärmavbild 2015-05-03 kl. 18.03.57AnnonsLaddar