Annons
Annons


Formex-mässan


Idag var jag på Formex-mässan ute i Älvsjö med min vän Michael. Han tog med mig för att få hjälp att leta efter snygga smycken till hans webbshop. Det var superkul! Fanns massa fina smycken men också hudvårdsprodukter, speciellt fastnade jag för några saker.

Annons

Bl.a. dessa örhängen nedan från märket ”Pipol’s Bazaar” som var väldigt stora men ändå lätta då de var uppbyggda med tyg bakom istället för metall. Jag får alltid svinlånga örsnibbar när jag har stora örhängen, haha. Så dessa gillade jag..

IMG_1082-0.JPG

IMG_1084-0.JPG

IMG_1085.JPG

Pipols Bazaar hade även fina väskor.

IMG_1088.JPG

IMG_1087-0.JPG

 

Sedan blev jag lite småförälskad i det italienska doftmärket ”Millefiori”. De hade en stooor vägg med enbart doftartiklar. Den här var min klara favorit, ”Fior Di Muschio”. Märket finns dock inte hos någon återförsäljare i Sverige ännu. Men jag vill vill att de ska komma nuuu! Sedan hade de även en automatisk air freshener som gav ifrån sig doftande ånga (man hällde ned olja i vatten som sedan blev till ånga). Perfekt istället för doftljus ju! Geee mig.IMG_1091.JPG

Och Caroline Svedboms smycken. Aaah! Hur fina är de inte? Kommer bära ett par svartspräckliga örhängen från hennes kollektion i morgon på ELLE-galan.

IMG_1094.JPG

IMG_1095-0.JPG

 

Och sedan hittade jag till Moyana Corigan‘s monter. Att jag inte hört talas om dem innan!?? Ett svenskägt, ekologiskt och svenskproducerat smink- och hudvårdsmärke. Deras ögonskuggor.. alltså. Ni måste testa dem! Pigmenten och glittret var helt galet bra! De skulle skicka några produktprover till mig så jag kunde testa, så ska jag visa er sedan hur de ser ut på ögat. Och allting doftade så gott, sockerscrubben var m-m-mhh!

IMG_1100-0.JPG

IMG_1099-0.JPG

IMG_1102-0.JPGAnnonsLaddar