Annons
Annons


För nu har jag ny lägenhet!


Alltså, känslan av att jag just nu ligger sängen i en lägenhet som (för tillfället i alla fall) är min, med en Daniel Paris gluffsandes på godis i soffan är ovärdelig! Flyttade hit allt igår, och körde ett race HELA dagen med att packa upp alla saker. Har insett att jag har på TOK för mycket prylar!!! Jag hade liksom inte en enda möbel, men ändå så fylldes en hel lätt lastbil?! It’s crazzyyyy. Nästa gång någon frågar om jag vill vara med på deras bloppis kommer jag säga J-AAAA jag kommerrrrrr!!

Annons

Igår fick jag reda på ÄNNU mer om mitt ex. Att han legat med sitt ex i MIN lägenhet, i MIN säng som jag haft sedan jag var 14 år. När han fick bo hos mig och jag bjöd in honom med öppna armar. Alltså… jag kan inte ens förklara känslan. Kunde inte somna.. och vaknade klockan 6. Spydde samtidigt som jag storbölade i morse efter att jag ätit frukost, sjukt vad det här gör med mig.. Jag lider verkligen med er som har varit med om samma sak! Men jag bet ihop och 20 minuter senare stod jag på gymmet redo att träna med Ashkan Jalilian och Joakim Melkersson.

Jag är så glad att jag har fantastiska vänner runtomkring mig, och fantastiska människor som skriver peppmail. Jag är ju inte direkt ensam om att ha blivit bedragen emot. Ni är så jäkla fina!!!!

11006069_10155292518715217_851288812_n

Daniel och hans godispåse från HoneyComb.AnnonsLaddar