Annons
Annons


Flytt… igen!!


Heej bloggen!! Gud, jag glömmer heeelt bort att blogga. Vet att jag inleder nästan varje inlägg så.. men förut så hade jag alltid roliga saker att berätta men nu har de roliga sakerna blivit vardag så det är inte lika kul att dela med mig av det längre haha. Men vad har hänt sedan sist då?

Annons

Jag har uppträtt på Sommarkrysset med Snövit!! Aaah, det var nervöst kan jag ta och meddela.. Även om jag stått lite på scenen och filmat mycket så är det en helt annan sak och stå och sjunga – live!! Jag har inte gjort det sedan.. 2010? Det är 5 år sedan! Väl uppe på scenen fick jag typ blackout, sjöng lite fel och så, lalala. Var skitarg på mig själv efteråt men det släppte fort. Vem som helst kan ju sjunga fel? Och dessutom hade vi bara tränat två gånger innan, vi har ju inte ens börjat repa ännu. Så, jag är ändå nöjd med min prestation, ser fram emot att börja repa nu! Wii! Ska bli så kul!

Hm.. vad har jag gjort mer. Jo! Jag har filmat en pilot för ett roligt program med bl.a. Klas Eriksson, Joanna Eriksson och Malin Gramer. Tror det kommer bli riktigt roligt! Första avsnittet kommer att sändas på TV3 snart, och sedan får man rösta om man vill ha en hel serie av programmet =)

Mm.. sen har jag hängt mycket med Mike. Det blir ju så, haha. Försöker vara med honom så mycket som möjligt eftersom han flyttar till NY den 30:e augusti.. Det närmar sig med stormsteg och ibland är det svårt att hålla tillbaka tårarna. Men jag försöker vara stark!!

Flytta håller jag på att göra nu också.. IGEN! Har flyttat 3 ggr bara detta år. Stockholms boendesituation är ju heeelt fantastisk!! Denna gång har jag varit duktig och slängt massa saker, gett bort två stora kassar med smink och produkter som jag inte använder = glada kompisar.

På söndag åker jag upp till Luleå då jag ska medverka i programmet ”Spring”, lite som ”På Rymmen” som gick för flera år sedan. Jag är SÅÅÅ taggad, nästan så taggad att jag blir nervös. Vi kommer endast få använda oss av sociala medier och andra människors kommentarer för att hitta rymmarna. Dvs, om någon ser en rymmare så kan denne kommentera på min Instagram. Jag tror jag kommer gå in så stenhårt i det där att jag… jag vet inte. Manisk. Jag ÄLSKAR att vara detektiv haha. Roligaste jag vet.

Nu ska jag fixa mig lite, Jenny och Tilda kommer snart så ska vi gå och äta mysmiddag på Oyster Bar!
Shit vad härligt det är att ha en STOR lägenhet. Kommer stormtrivas här, dessutom ligger Maximteatern (där vi spelar Snövit) precis bakom! Hur lyxigt?

Puss och kram!! =)

Är ju absolut inte klar med att flytta allt än, men här kommer ett litet smakprov. Hahaha gud så hemsk bild. Aja! Ps. det är inte min apa, det är Mikes hahah.

11880811_10155981005195217_1302022276_nAnnonsLaddar