Annons
Annons


Filma på Gotland


Slurpar i mig ett ägg så här på morgonkvisten. Ja, det blev lite löskokt.. Ska alldeles strax åka åka och dubba en timme i Solna, direkt därifrån till Bromma flygplats och sedan kommer jag landa i Visby runt kl 12. Lite småhektiskt så där! I Visby ska jag sedan filma, en tysk serie, lite krimdrama typ. Ska faktiskt bli himla skoj att få spela en mer seriös roll, inte bara humor – även om det är jäkligt skoj.

Annons

Igår vad det Alla hjärtans dag. Jag och Mike gjorde inget speciellt, jag hade 2 Snövitföreställningar och var inte hemma förrän halv sju. Så vår Alla hjärtans kväll bestod av Paradise Hotel Danmark och Farmen, hahaha. Men det var alldeles lagom tycker jag!

Har ingen bild som passar inlägget, men här kommer en bild från fotograferingen med Daisy Beauty 🙂 Vill ha en sån där turban, eller kunna snirkla ihop en sån åtminstone.

ada00701d2dee2562eaac20993e5b49cAnnonsLaddar