Annons
Annons


Fått tillbaka mitt flow


Det hände en hel del i mitt liv där i februari/mars. Det kom som en käftsmäll. Allt jag varit med om. Allt jag förnekat och skyllt på mig själv. Det tog ett år för mig att förstå vad det var som egentligen hänt. Men det är så SJUKT svårt att inte förlåta någon som man älskar, för den delen älskar (edit: älskade) att spendera tid med. Nu har det snart gått 3 månader, den första månaden var HEMSK. Jag grät nästan varje dag, kunde inte koncentrera mig på någonting. Allt gick i kras. Min kreativitet och inspiration försvann. Jag gick bara ut och festade. Stängde av. Någon som hjälpt mig otroligt mycket är Jenny, TACK för att du kom in i mitt liv. Eller tack oss båda för att vi båda släppte garden, insåg vilken idiot vi varit med och öppnade varandras ögon. Så fort vi fick en känsla av att höra av oss så skrev vi till varandra istället.

Annons

För några dagar sedan tog jag fram gitarren och började sjunga, direkt från hjärtat. Jag grät som ett barn. Men det blev som terapi för mig. Jag kommer aldrig mer, aldrig mer gå tillbaks till dig. Så gick låten, i princip. Som ett mantra. Det bästa är att det verkligen är sant. Personen jag sjöng om är så liten för mig. Ingen jag vill ha i mitt liv, what so ever. Det är läskigt att ha spenderat mer än ett år med någon som man sedan får reda på ljugit för en och behandlat en som SKIT, det är läskigt att inse och ta in att man inte känner personen. Men jag har gjort det nu. Som luft för mig, finns ingen känsla (som jag känt andra gånger) att jag vill gå tillbaka, i alla fall ”bara som kompis”. Nä, för mycket svek och oärlighet. Fuck you. Så är det. Nu väntar jag bara på att jag ska få mina pengar, sen är jag helt fri.

Idag när jag vaknade upp så gick jag upp när klockan ringde. Jag snoozade inte. Jag hade ett leende på läpparna. Äntligen börjar jag komma tillbaka!!!!! TACKKKKKKK.

11186239_10155568198300217_1615323121_n

Foto: Pavel MairaAnnonsLaddar