Annons
Annons


Farmen och blodpudding


Oj.. trött tjej här kan jag meddela. Började med att inte sova ett PISS inatt. Bara låg och vred och vände på mig.. är stressad över småsaker. Fick flashbacks från när jag jobbade som lärarvikarie, då låg jag exakt så där och fick till slut gå till sjukhuset och få sömntabletter utskrivet. Ja, nu tror jag inte att det är så farligt, men när man väl börjar tänka på att man inte kan sova så kan man inte sova. Det är ofta när jag har viktiga saker att göra dagen efter. Som idag, då var jag först och gjorde ett röstprov för en biofilm (dubbning), sedan följde jag med Nathalie Lemmetyinen (en tjej som jag hittat på Facebook som gör asroliga videos som jag bestämde mig för att kontakta) på ett möte och efter det åkte jag och gjorde en provfilmning för en långfilm. Och nu har jag packat ned alla kläder saker i svarta sopsäckar.. jag TROR nämligen att det är på G att jag får lägenhet nu!! Asså.. aaah.

Nu ska jag och Kevin kolla på Farmen och käka blodpudding och bacon.  Jag har ingen aning om varför jag blev sugen på just det när vi var nere i affären? Klockan tio i elva på en måndag.

Skärmavbild 2015-02-02 kl. 22.58.30

Annons

 AnnonsLaddar