Annons
Annons


En liten söndagsuppdatering


Uäääää vad dålig jag varit på att bloggaaaaa. Uh ah eh. 

Igår var det Melodifestivalen, så klart kollade jag på den.. dock inte på plats. Kände inte riktigt att jag ville vara där då en viss person befann sig där. Så jag nöjde mig med att titta hemifrån, sen kan man ju läsa Schlagerbloggen om man vill följa vad som hänt under kvällen. Och efter att ha läst den var det nog bra att jag skippade 😛 En viss visar sina true colours så att säga… eh.. ja. Vad ska man säga? Pinsam..tttt..

Annons

Idag är jag svintrött. Kunde inte sova på hela natten. Jag har köpt nya täcken, duntäcken, från IKEA med värmegrad.. typ 1000? Har aldrig i mitt liv svettats så mycket om natten som nu. Men täckena är ju så mjuka!

Jag tror jag måste bege mig ut i solen nu! Tänkte dra bort till några killkompisar som filmar här på Kungsholmen. Kanske ska ta med mig ett av mina supervarma täcken och lägga mig i en park? Hm.. hade velat. Men tror inte täcket blir så fräscht då.. 🙁 Drömmen hade ju varit att dra med sig en uppblåsbar madrass..

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 12.44.29AnnonsLaddar