Annons
Annons


Ellen på yoga…


Akey. Idag var jag och Annica och körde… yoga. Alltså är jag den enda som INTE KLARAR AV DET? Det andra är bara ren tortyr, dels för att allt är så andligt och tyst, ni vet när man inte får skratta så bara AAAAAH. Fast det egentligen inte ens är kul? Som en riktig liten fnittrig fjortis. Det hjälpte ju inte att alla yogaställningar har ett roligt namn också, barnet, hunden, guldklimpen, happy baby.. vet inte allt vad det var..  Mm, och sedan märkte jag ju att jag inte alls är så vig som jag trott. Ont gjorde det också. Och som gräddet på moset var instruktören skååeeening och pratade oootroooligt långsamt och monotont.
Smällde av när vi satt på arslet, ryggen rak och benen böjda upp med händerna på fötterna. Sen bara, ja och sedan vecklar ni ut benen. HUAH? Ska jag sitta där, smälla ut benen rakt åt sidorna som att jag är hos gynekologen? Jag stirrade rakt ut. Oookej. Ha. Kommer inte ske. Sedan ser jag hur alla runomkring mig bara vecklar ut sig som blommor. Och sedan tänkte jag, nää men klarar Agda 60 det där så klarar jag det med. Jag föll baklänges. Som en stel chihuahua.

Annons

Så här ska det se ut:

happy-baby-wide-legs2

Så här såg jag ut:Bild 2015-01-21 kl. 21.25 #3

Och när jag väl kände att, shit, den här övningen kan jag. Tar i för kung och fosterland. Så säger hon ”var helt avslappnade”. VA!?? HUUUUR DÅ?

Okej. Men det bästa med yoga är i alla fall att man får vila på slutet. Som på gympan när jag var liten. Men så preciiis när jag hade somnat och drömde värsta sköna drömmen så.. ”sådär, då kan ni börja röra på er igen”. Jag förvandlades till en tonåring, MEN NEJ!! Lite till.. lite tiiiill mamma..

Ok. Jag ska ge det en chans till.AnnonsLaddar