Annons
Annons


”Drogad” under inspelning


Alltså.. SJUKASTE händelsen igår. Jag sov skitdåligt igår natt, och jag skulle göra en Schlagerspecial för Aftonbladet runt kl 10 igår. Jag vaknade och var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Så då kom Kevin på att jag på att jag hade koffeintabletter (receptfria från apoteket), så an la fram det till mig tillsammans med min frukost som han gjort i ordning till mig. Jag var skitstressad, kastade i mig yoghurten och svalde tabletten och sprang iväg… Men om jag själv hade kollat i burken så hade det ju slagt mig att fan.. det där är inte koffeintabletter.

Annons

Kommer in till Aftonbladet. Jag känner hur allting börjar snurra. Kan inte hålla balansen och ramlar in i saker. Träffar Daniel Paris där, och jag säger till honom att ”fan Daniel, jag känner mig askonstig, tog en koffeintablett men det här är helt sjukt”. Uppgiften var att  jag och radioprofilen Kjell Eriksson skulle göra ett ett 8:e bidrag till Melodifestivalen. Komma på en låt på 1 timma och sedan framföra den tillsammans med två producenter. Men ju mer tiden gick, desto mer borta blir jag. Jag börjar prata långsamt, reagerar långsamt.. allt var bara kaos. Jag gick in i dörrposter när jag skulle in i dörrar kunde prata men jag fick anstränga mig. Känns som att jag flög runt. De frågade om jag ville ha kaffe, jag kände att jag ville ha det, men eftersom jag trodde jag tagit en koffeintablett så var ju knappast kaffe en idé.

Vi hade till och med ett uppträdande med koreografi. Jag hade så svårt att minnas texten, brukar inte har problem men det annars. Efter det ville jag bara hem. Så jag frågade om de inte kunde boka en taxi. Allt började bli mer och mer snurrigt. Jag sa inte ens hej då. När jag skulle in i taxin så ramlade jag nästan in, taxichauffören måste trott att jag var dyngpackad. Jag var fortfarande bombsäker på att jag tagit en koffeintablett.

Jag kommer hem. Bara lägger mig ned på golvet. Kevin bara ”Ellen du la dig precis i kattpiss”. Om jag hade varit vanliga Ellen hade jag ju bara flugit och upp och bara ”oäääh! äckligt!” Men nej. Jag bara ligger kvar.. han börjar rycka och dra i mig. Jag kommer upp och ställer mig på alla fyra. Kravlade mig till toaletten. Kevin ba ”men asså Ellen ge dig, det är en liten koffeintablett??”. Jag svamlar och typ somnar på toalettstolen. Sedan ringde tidningen Frida och gjorde en intervju med mig, jag minns INTE vad jag sa till dem…

Jag insåg ju då att, detta var inte en koffeintablett. Så Kevin frågade Paulina. Hon svarade ”men DRIVER du? Det var ju de där pillrena jag fick av en kille som jag skulle ta om jag fick panikångestattack. En fjärdedel högst. Ellen, du la ju till och med dem i koffeinburken för att man inte skulle förväxla dem med nåt?!”. Det är alltså JAG som lagt två andra tabletter i koffeinburken. Jag har alltså indirekt ”drogat” mig själv. Hur jävla dum får man va!?

Så när jag kom hem, sov jag fram till till klockan nio. Vi ringde sjukvårdsrådgivningen och jag var tvungen att vara under uppsyn eftersom det första gången jag tagit ”benzo”. Så Kevin fick sitta bredvid mig i 5 (!!) timmar när jag bara låg och sov som ett lamm. Han hade sååå tråkigt, och han var ju tvungen att sitta bredvid mig hela tiden… så han fick långtråkigt och fick den briljanta idén att göra mig till Conchita Wurst. Hade blivit ännu mer komiskt om jag hade varit tvungen att åka till sjukhuset så…

ellen-bergstrom-drogad-mustasch

Vi har kollat upp vad det är för tabletter, och det är något som heter ”Roche 2” eller Iktorivil. Dvs, raka totala motsatsen till koffeintabletter. Idag mår jag bra, fortfarande lite småseg och illamående.

Om ni vill se mig helt borta så kan ni ju kolla på Schlager Deluxe som nu ligger uppe på Aftonbladet. Har tittat på det nu och jag är ju minst sagt borta… Nä, så obehagligt. Ett under att jag ens kunde genomföra det. Vårt bidrag hittar ni i slutet av klippet nedan. Ni som känner mig kommer märka att jag var heelt i en annan värld.

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/schlager/schlager-deluxe/article65489.ab

Uppdaterat! Läs även: Biverkningar av Benzo

ellen-bergstrom-aftonbladet-tvAnnonsLaddar