Annons
Annons


dreams……


Sitter på mitt golv fyllt med ett hav av skönhetsprodukter. Städar min lilla hylla och ska försöka rensa och faktiskt slänga sådant jag inte använder.. Jag är lite dålig på sådant, eller lite, jag är väldigt dålig på att slänga saker.

Annons

En riktig liten samlare. Ibland önskar jag att jag hade ett rum där jag kunde lägga sådant som ”skulle-kunna-komma-till-användning-någon-gång”.

Jag är en riktig skönhetsjunkie! Är helt galen i alla skönhetsprodukter och behandlingar som finns. Jag har inte riktigt tänkt på det innan, men efter den här resan så har jag insett ett och annat!! Jag har kommit på några saker som jag brinner för och vill arbeta med. Det här är saker som jag verkligen VILL arbeta med och som jag vet att jag skulle trivas med.

* Sångerska/artist
* Makeupartist/jobba med skönhet och smink
* Designer

Mja, nog är jag en estet ut i fingertopparna. No doubt about that!

Tjejen som vi träffade i LA, Margaret, studerar alltå Couture Fashion på en av de bästa skolorna i USA. Efter mitt och Tildas studiebesök fick jag ryck och målade först denna bild i bilen när Margaret var inne på ett ärende på banken.


Inte helt korrekt gjord om man tänker på ”reglerna” men efter lite hjälp från Margaret fick jag ordning på proportionerna..

Här ser ni en mer proportionsenlig modell (enligt den franska couture fashionmodellen). Gillar dock inte min modells utseende, tycker det ser lite för perfekt ut, för docklikt. Men det var som sagt min andra skiss så jag ska väl inte klaga. FY I HELA helvetet vad svårt det var att göra skor!? Prova själv! Det är galet.

Denna modell är egentligen till för bröllopsklänningar (benen är galet långa). Jag tänkte göra en sådan först, men efter att ha skissat toppen kunde jag inte låta bli att göra en liten söt kortkort vippkjol! Som ni ser gillar jag att blanda puttinuttgull med nitar och rock. That’s Ellen-style.

Okej, detta är alltså mina första skisser. Hade aldrig gjort det förut och jag kan bara säga att – JAG ÄLSKAR DET. Jag ska köpa mig ett fint block imorgon och börja skissa sönder. Jag ska kämpa mig till ett fett stipendium!!

Thank you Margaret for the inspiration!! You know I’ll come back.

And I hope you’ll come visit me and Tilda this summer!?
Love love love <3
.

Har ni sett vilken pudding eller!?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar