Annons
Annons


Det här fick mig att reagera.


Skärmavbild 2015-12-14 kl. 18.06.43

Min tjejkompis Frida delade imorse detta inlägg på sin Facebook. En person (som jag väljer att hållas anonym) som delar en artikel från Expressen & som kallar tjejen i artikeln naiv för att hon blev kär i en tiggare!? Det betyder alltså att man kan bestämma vem man ska bli kär i? Jag kallar detta för gold-digger tänk.

Annons

Ja, HUUUR kan man ”vara så naiv” att man blir kär i en person som inte har så mycket pengar? Hur kan man vara ”så dum” att man blir kär i en tiggare? På riktigt? Förlåt, men hur f*n tänker vissa personer. Det värsta är att det är HUR många fler som sedan uppmuntrat och hängt på hennes uttalande:

”stendum i huvet”
”Två bidragstagare fann varann, smör smör och mer margarin från slaskmedia.”
”han får inget bidrag , men hon får haha..”

Och så kommenterar sedan personen som skrivit inlägget:Skärmavbild 2015-12-14 kl. 18.10.03
”Jag förstår ju honom till hundra procent han sitter ju där supernöjd självklart! Men hur hon kan vara så inihelsikes korkad kan jag verkligen inte förstå???

Jag förstår inte. Jag hajjar inte alls grejen. För jag har ALDRIG attraherats av pengar. Jag skulle ALDRIG i mitt liv kunna dejta/träffa någon bara för att personen hade det gott ställt. Om jag blev kär i någon som var helt pank så hade jag inte brytt mig ett smack, visst, det hade väl varit jobbigt – men allt löser sig. Man kan faktiskt inte välja vem man blir kär i. Det bara händer. Hellre lycklig än rik!AnnonsLaddar