Annons
Annons


Den ensamma lördagen


Frääääs!! Fasiken, ensam hemma en lördag – utan att ha något som helst att göra. Det var längesedan… Min kille är ute och far runt på middag med sin kompis. Det är då jag märker att shit… jag har umgåtts alldeles ”för mycket” med min kille. Inte för att jag mått dåligt av det, därav mitt ””, men jag ser ju nu att så fort han inte är hemma så har jag inte planerat nåt annat! Å andra sidan så har jag ju spelat föreställningar nu i..

Annons

2 veckor, och inte haft någon ork till något när kvällen träder in så.. Ja. Jag vet inte! Imorgon ska vi till Linköping, bussen går kl 07.30. Pjuh. Vi har beräknat att komma hem 12 på natten.. så det blir en himla lång dag imorgon med andra ord. Ska bli SÅ skönt nästa vecka, då jag äntligen får ett ”liv” igen. Att kunna gå på stan, hänga med kompisar och göra lite vettiga saker, som att städa och tvätta! Jaappp, det ska bli nice. Äh, nu slänger jag på nåt härligt på tv:n istället!! Puss & kram!AnnonsLaddar