Annons
Annons


Brun utan sol-doften


Nåt som jag verkligen inte gillar är doften av brun utan sol. Speciellt på killar (för min del då), tjejer gosar jag inte in mig i så ofta.. haha. Nej men jag gillar typ doften av hud och sen om det kommer en frän doft av brun utan sol som attackerar näsan så bara, eeuuugh. Jag vet inte, men jag finner bara det så osexigt på något sätt. Jag klarar ju inte ens av när jag själv luktar det. Blir helt avtänd på mig själv ba.. uuuffff..

Annons

OM man nu ska ha en brun utan sol så ska man i sådana fall ha en som inte doftar så mycket. Jag kan tipsa er om märket Vita Liberata som faktiskt inte alls doftar mycket. Det är ju fortfarande en brun utan sol så den doftar ju lite, men det är den enda jag klarar av. Ja, och de som luktar värst är ju typ Loréal och Dove. Sen är ju jag extreeeemt känslig för dofter överlag. Jag luktar verkligen på ALLT. Jag letar fortfarande efter den perfekta parfymen. Funderar alltså ärligt på att göra en egen? CLEAN säger ju sig ha parfymer som doftar det? Eh nej, det gör dem inte. Visst, de luktar gott men INTE sköljmedel. Jag dränker ju alla mina kläder i det.. Brukar ha en spray med sköljmedel och vatten som jag sprayar på gardinerna. Blir dock rätt kladdigt om man blir för rabiat.. som jag då. Ja, för när jag väl drar igång så är det ju inte bara gardinerna som får sig ett sprutt.. det är ju ALLT. Hahahha.

Mmhm. Men för er killar så har jag två produkter som jag verkligen kan rekommendera, som jag är SÅ svag för: parfymen ”Burberry Touch” och ansiktskrämen ”Aquapower” från Biotherm.

3386463810316-13367729007343-1AnnonsLaddar