Annons
Annons


Bokat resa till Thailand!!!


Aaaaaah!! Nu har jag och Mike bokat flygbiljett till Thailand! Ingen av oss har varit där förut, så det ska bli så himla kul. Eftersom vi bara kommer kunna vara borta i 9 dagar så har vi valt att åka till Phuket. Jag skrev ut en sån ”tips att åka i Thailand” på Facebook, och de flesta ratade Phuket, men min tjejkompis Frida insisterade på att det visst var nice – bara man visste vart man skulle bo och vilka stränder man kan besöka.

Annons

Vi ska försöka boka hotell någonstans där det är nice. Om nån har ett tips på hotell så bring it!! Vi har i alla fall bokat några nätter på samma hotell som Viktor Frisk och Stephanie bodde, för de rekommenderade det varmt. Men sen tänkte vi att vi byter lite hotell, blir roligare så! =)

Om 2 veckor drar vi! Jag är såå taggad! D-vitaminboost – jaaa! Jag gjorde faktiskt ett blodprov för några veckor sedan som visade att jag har dåligt med D-vitamin i kroppen, och ett förhöjt kalciumvärde, men det hör tydligen ihop.

Om ni har Phuket-tips så bring them!! <3

phuketAnnonsLaddar