Annons
Annons


Biverkningar


Okej. Jag vet att jag skrivit om hela den här benzo-grejen som något väldigt komiskt, och det var det. Men det här är starka grejer alltså, och jag har aldrig fått i mig något sådant här innan.. Det handlar inte om någon endagars biverkning, utan det sitter i fortfarande.

Annons

Dagen efter så mådde jag illa och spydde, fick yrsel. Jag har svårt att koncentrera mig, glömmer bort saker och har blivit extremt irriterad, nästintill aggressiv. Skällde ut Kevin på noter idag, stod och stekte falukorv så det skvätte om det och skrek så att jag skakade. Egentligen kunde jag inte förklara varför jag var arg, jag var bara skitförbannad. PMS gånger 2000.

Och nu kom jag precis hem från Juicyplays lanseringsevent där jag var konferencier. Under hela dagen har jag varit arg och irriterad helt utan anledning, på smågrejer. Den glada spralliga Ellen var som bortblåst. Efter vår presentation så bara kände jag hur alla känslor samlades i bröstet, jag gick bort från allt folk och kände att jag bara ville gråta. Jag packade ihop mina saker för att åka hem, och mötte en en av mina bästa killkompisar Jimmy i trappen. Han såg att jag inte mådde bra och när han frågade hur jag mådde så bara brast det. Grät som ett barn. Alltså SÅ obehagligt. Jag tog en taxi hem direkt och satte mig i duschen, och ringde sjukvårdsupplysningen, och mycket riktigt så var detta biverkningar av tabletten.. Aggressivitet, lättirritation, yrsel, koncentrationssvårigheter.. ALLT stämde in.

Snart kommer Kevin och hans mamma och hämtar mig så ska vi åka hem till honom och bara chilla. Jag behöver verkligen en time-out. Gud, jag förstår inte hur jag kan försätta mig i sådana här situationer!? Hur lyckas jag liksom?? Detta är något jag kommer minnas i resten av mitt liv. En story att berätta för barnbarnen ”jo, ni förstår. Jag bodde hos en tjejkompis under den här tiden. Och just denna morgon skulle jag medverka i en tv-inspelning och hade sovit extremt dåligt två nätter i rad, så jag fick den briljanta idén att ta en koffeintablett morgonen till ära. Det visade sig vara en annan typ av tablett, den nästa starkaste benzotabletten på marknaden, som en lite halvmysko kille lämnat en gång till min tjejkompis ifall hon skulle få panikångest. Jag gillade inte idén av de där tabletterna alls, så duktiga ”mamma-Ellen” lägger de här tabletterna i en tom burk, en koffeintablettburk, så att ingen skulle råka få i sig dessa starka tabletter av misstag (och hur fan jag tänkte då har jag ingen aning om, kortslutning). MEN i denna morgonstress glömmer jag totalt bort att jag lagt de där tabletterna i den där burken OCH TAR EN SJÄLV och är helt bäng och skämmer ut mig i livesändning”.

Men ärligt… Vilket rikspucko jag är?!? Förstår inte ens hur det är möjligt att detta faktiskt hänt. Känns så overkligt.

Well, har läst om tabletthelvetet och det skulle ta 48 timmar innan den var ute helt ur systemet. Så förhoppningsvis är jag back to normal i morgon. Jag har i alla fall lärt mig en läxa. ALDRIG lägga konstiga piller i en annan burk. Aldrig ens vidröra konstiga piller. Och OM jag ska ta en tablett någon gång, vara extremt uppmärksam på hur tabletten jag tar ska se ut. För om jag hade tänkt efter så hade jag vetat om att koffeintabletter är betydligt mindre…

Gud nu blir jag helt kärleksfull också, hahah. Vet inte om det är en bieffekt heller, men en bra biverkning i så fall. För jag känner verkligen kärlek till er som läser min blogg. Säkert några nya läsare, men jag vet att ni är några som läst min blogg länge. På något sätt så känns det som att jag pratar till en kompis när jag skriver texter här. Och jag uppskattar verkligen när ni kommenterar för det gör bloggen ”levande”. Tyvärr så har det blivit nåt knas med kommentarsfunktionen så jag kan inte svara på era kommentarer.. men jag läser dem ska ni veta. Så, tack. Ni vet vilka ni är <3

Nu ska jag ner till en taxi och få äta toast skagen från Sturehof som Kevin och hans mamma tagit med sig i en doggybag till mig.
Ta hand om er!!AnnonsLaddar