Annons
Annons


Bilder från Paris!


Hallo! Bättre sent än aldrig som man brukar säga! I måndags åkte jag och min syster till Paris! Jag hade aldrig varit där förut, så det var superkul att äntligen få komma dit. Jag blev bjuden dit av Fox då jag ska göra en av rösterna till nya Ice Age ”Scratattack”. Första dagen var det inget på schemat, så vi passade på att shoppa lite och äta lunch på ett av alla ställen.. det finns restauranger ÖVERALLT så det var svårt att välja haha. Själva valet som vi till sist gjorde var väl inte klockrent men.. vi fick en billig flaska vin så vi var nöjda trots det mest sega köttet jag ätit hahaha. På kvällen fick vi dock revansch, då bjöd jag min syster på middag på restaurangen KONG – SÅÅÅ GOTT!! Och fantastisk utsikt. Tråkigt att det regnade mot panoramafönstren bara.. Men detta stället rekommenderar jag. Nån som skrev att Carrie var där i sista avsnittet i Sex and the City =)

Annons

Dagen efter var det dags för själva aktivitetsdagen. Vi var ett helt gärna, det var jag och två andra som var s.k. voice talents och resten av gruppen var människor (influensers) från alla håll och kanter i världen bl.a. Ryssland, Sydamerika & USA. Vi fick visa hur det gick till att dubba, och fick göra det på vårt språk och till den karaktären i Ice Age som vi spelade. Det var liiite nervöst inför så många folk, men det gick superbra. På dagen åt vi på en restaurang vid namn Moon Roof och på kvällen blev vi sedan bjudna på middag på en restaurang som hette Leu Bistrot. Dagen efter gick jag och Kajsa på shoppingtur heeela långa dagen. Jag hittade en supercool jacka på en Vintageshop och massa annat smått och gott. Men det var faktiskt lite kallt… i alla fall när inte solen var framme.

Här kommer lite bilder, jag vet inte om de kom i rätt ordning nu. Jag är inte så bra på det där med bilder… 

DSC00750ellen

Restaurangen som bjöd på billigt vin men segaste köttet i världen. Kajsa ser ändå rätt nöjd åt må jag säga!

DSC00764ellen

Här sitter vi på restaurangen Kong, nöjda som tusan!

DSC00765ellen DSC00783

Kartell-stolarna hade de pimpat med ansikten! Såg så äkta ut att Kajsa hoppade till.

DSC00785

Bra utsikt va? På bilden ser ni att jag sitter och pratar med ett par. De satt bredvid oss, men hon ville ta fina bilder och skulle gärna vilja sitta vid fönstret. De kom från Kuwait och jag förstod inte vad de sa, men jag såg på hennes blick att den trånade efter våra platser. Jag är ju inte den som är den utan frågade om de ville byta plats med oss, haha. Och de ville de (eller hon, rättare sagt). Sen blev vi lite polare.

DSC00787

Kolla så vackert!

DSC00794ellen

Dagen efter åt vi lunch på Moon Roof. Assåååeeeh. Mozzarella och tomat. Love.

DSC00795ellen DSC00797ellen DSC00812ellen

En liten tur på La Seine avverkade vi också!

DSC00821ellen

Sprang upp från den stängda delen av båten och upp på taket när jag såg Eiffeltornet! Slängde av mig jackan och så knäppte Kajsa en bild. Lika snabbt sprang jag ner och värmde mig igen, hahah.

DSC00829ellen

Vi fick se helt osedda (ja för allmänheten då) klipp från nya Ice Age filmen. Haha, det var riktigt kul! Den måste ni se! (Och för att jag gör Brooke-rösten också, Jessie J som gör den engelska rösten).

DSC00831ellen

Blommor och så

DSC00835ellen

Nån härlig byggnad.. säkert jätteviktig och så.. Men jag vet inte vad den heter..

DSC00843ellen

Den här pinglan heter dock Kajsa och är min syster. Vi har alltid väldigt kul ihop!

DSC00855ellen

Shoppingtur. Försökte knäppa en sån där snygg ”går över gatan I don’t care”. Men vettifan.. Går gör hon ju.

DSC00875ellen

En nöjd Ellen! Tack FOX för en grym resa! Ser fram emot att få dubba rösten imorgon 😀AnnonsLaddar