Annons
Annons


Bilder från ELLE-galan


Här kommer lite bilder från gårdagens ELLE-gala. Jag var rätt trött och gick hem tidigt. Men det var kul att piffa upp sig lite extra. Dock så hade jag föredragit att ha på mig ett par sneakers och jeans. Kände mig som drottningen af Grand Hotel, haha. Jag får lite panik när det är så mycket folk också.. det slutade med att jag gick hem själv, mycket tidigare än alla andra och somnade i soffan hemma framför tv:n. Observera att jag inte duschade när jag kom hem. Mitt hår var GIGANTISKT i morse när jag vaknade. Glamour i all ära, men idag har jag bannemig gjort något skoj på RIKTIGT bl.a. skjutit med pistol. Åkt runt i en bil och haft massa uppdrag i stil med ”Amazing Race”. Bland det roligaste på länge!!

Annons

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 20.54.19

 

Min frippa var inspirerad av Supermario svampen. Eller?

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 20.55.06

DSC7288

Bilden är tagen från elle.se (skönt att min nipplecover glittrar till i kamerablixten hahahah)
Klänningen har min vän Valerie Aflalo designat.

Dock för en lång fotomodell, så jag hade ett redigt släp efter mig som många ville stå på….. till slut blev jag så trött att jag bara rafsade upp den och höll i den, fick inte dra upp för långt bara, eftersom jag råkade ha på mig ett par ljusrosa strumpor i skorna.. oops.

Skärmavbild 2015-01-17 kl. 21.04.08AnnonsLaddar