Annons
Annons


Bilder!


Passar på att berätta lite om gårdagen medan jag kan hålla ögonen uppe, haha. Är så sjukt trött…

Jag kom upp till Sthlm vid två-tiden, åkte direkt ut till Solna för ett möte……
Efter det mötte jag upp Fridah på hennes jobb, vi satt där en stund och sedan drog vi hem till henne.

Annons

Stressade som fan och försökte bli snygga, sprang in på Burger King på vägen och kastade i oss en varsin hamburgare på ca.. Hm. 30 sekunder. Mindre snyggt skulle jag gissa!!

Sedan begav vi oss till cafét där det var suuuuuperlång kö. Som tur var kände Fridah några som stod lite längre fram, så vi var oartiga nog och tog oss lite före, haha. Kallt som satan var det i alla fall! Det gick fort in, Rasmus Seebach, Simon Norsveden och Kristian Antilla (det var en till artist men jag kommer fasiken inte på vem det var nu, sorry..) stod på scenen! Seebach var helt sjukt bra live! Vilken jäkla röst och artist. Förstod inte ett skit vad han sa i mellansnacket men, ja. Gåshud när han sjöng, han var bättre live än på skivan?

Fridah var trött och ville gå hem, så jag gick för att hämta jackan i garderoben. Då stötte jag på en kille som jag träffat tidigare på Mr Gay Sweden, han är bloggare och kommer från Karlstad. Han kom fram till mig och sa att han kände igen mig och så kom vi på vart vi setts osv osv… Han hade åkt upp till Sthlm alldeles själv, och både han och Fridah skulle till Gärdet så vi slog följe. Caroline (ni vet hon som var med i ”Jakten på Julia” samtidigt som mig och som var med i High School Musical) fick nys om att jag var i Sthlm genom Facebook och skickade SMS. Så det blev att åka bort till Gärdet och hämta min feta väska, och lämna av trötta Fridah hemma hos henne. Jag och Albin gick sedan och mötte Carro, och sedan åkte vi bort till Soap Bar och hade svinkul resten av kvällen!! Haha, Carro är en riktig partypingla! God, love her. Albin är också otroligt trevlig och begåvad, bra grabb det där!

Jag hade tyvärr ingen egen kamera. Men som tur var hade Albin med sig sin, så jag snodde några från hans blogg (hoppas det är ok)!


Jag och Fridah


Albin, Sebastian och Caroline i hörnan!


Jag och Albin


Jag gör nått konstigt..

Jag och Carroooo! =)

Och här är goodiebagen vi fick från Universal Showcase:


Nice!

Tack Finest!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar