Annons
Annons


Bakom mina solglasögon!


Yeeeyyy!! Jag firade att jag fått rollen i musikalen med att köpa mig ett par fina solglasögon. Brukar mest köpa billiga skitglajjor från H&M, men de blir så lätt repiga. Så nu unnade jag mig faktiskt ett par superfina från Marc Jacobs. Det tog alltså 5 sekunder från att jag satte på mig dem tills jag slängde fram dem på disken och sa ”de här vill jag ha”. Kassören sa att det nog var det snabbaste köpet han sett. JAG ÄLSKAR VÅREN! Har jag sagt det? Älskar älskar ääähhhlllssskaarrrr!! I morgon ska det också vara fint väder, och då ska jag premiärbära mina brillz. Yeah!

Annons

Solglasögon marc jacobs

Annars idag så var jag på ett event på Hunkemöller (en underklädesbutik). Det utlovades bh:ar för alla storlekar. Jo tjena. Testade varenda en i butiken. Det var EN som tyyyp passade.. blev faktiskt lite less. Inget kul.. men jag fick med mig ett par trosor á la Fifty Shades som var öppna i hela arslet så hela stjärtskåran syntes, hahahahha. Och sedan ett par stay ups. Men inte för att det är sexy, utan för att det är praktiskt så man slipper dra av strumpbyxorna när man ska uträtta sina behov. Asså jag är verkligen inte en sådan som gillar att ha på mig sexiga underkläder! Jag SKÄMS. Har hellre på mig ett par trötta mjukisar och en t-shirt. Går runt som en fjant och vicka på stjärten, nej tack!! Då ligger jag hellre på golvet och skruvar ihop en möbel i damm och utspillt kaffe. DÄR snackar vi ZEX. AnnonsLaddar