Annons
Annons


Audition för en musikal


I morgon ska jag faktiskt ta upp mina gamla musikalskills och gå på en audition för en musikal! Har inte sjungit på jättelänge, så det är lite nervöst, men mest kul!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Stockholm, var så skönt att komma hem ett tag.. Har legat i solen idag, mormor ska flytta från sitt hus så vi hjälpte till att städa ur hennes garderob. Eller ja, jag hjälpte till en liten stund tills jag somnade på hennes trapp.. haha. Känner hur det hettar lite i ansiktet, blev nog lite solbränd.

Annons

Kanske ska åka upp till Åre i helgen! Hade ju varit så skoj!! Bäst att åka den här årstiden, jag har så extremt dålig blodcirkulation så att befinna sig däruppe i december/januari är rena mardrömmen för mig. Jag har ärvt det från pappa, han får precis som jag, gula fingrar och tår när det blir kallt. Mörker och kyla är bland det värsta jag vet!! Så.. varför bor jag i Sverige…?? haha.

Sola liteAnnonsLaddar