Annons
Annons


Att växa upp som tjej


Jag kanske kan ses som en person som bara gör roliga saker för jag tycker det är kul, men mestadels handlar det om att jag genuint gillar att sprida glädje. Jag har ett enormt driv för att få andra att må bra, jag har alltid haft det.

Annons

Ibland kanske jag bryr mig ”lite för mycket” enligt andra. Men jag har då aldrig känt att jag brytt mig, eller hjälpt till för mycket. Den rädslan, eller det där ”du ska inte lägga dig i”-tänket har jag spolat. Därför vill jag dela den här videon.

Jag har varit med om nästan allt som visas i filmen i mitt liv som tonårstjej och som vuxen kvinna, jag är nästan säker på att du varit med om eller hört om någon i din närhet som varit med om samma sak. Det är alltför få människor som vågar dela med sig av sina tuffa perioder i livet, dels för att inte förstöra ytan men också för rädslan att man ska ses som ett offer som bara vill ha uppmärksamhet och tröst. För det finns ju aldrig någon som faktiskt vill berätta sin story genom att hjälpa andra? Så sjukt att det ska vara så idag..
Skärmavbild 2015-12-07 kl. 09.26.21
 


AnnonsLaddar