Annons
Annons


Att göra humor med feber


Typiskt!!! Sälen satte sina spår kan jag säga. Har legat i soffan HELA dagen. Kunde inte sova inatt, svettades som tusan och fick gå upp mitt i natten och duscha. Haft feber nu på dagen och att bara ställa sig upp har varit en ansträngning.

Annons

Ska ha inspelning imorgon för ett nytt projekt som ska lanseras om en vecka, och hade inte hunnit skriva klart manus. Och det var INTE lätt att skriva manus med feber kan jag lova.. speciellt inte när det ska vara humor. Att pressa ur sig kreativitet.. det är inte lätt. Jag brukar ha massa idéer, men när jag är sjuk och under stress så får jag bara stopp. Men jag har lärt mig nu att det bara är att sätta sig och skriva ned det jag kommer på, och sedan kommer det efter ett tag.. eller ett tag….

Nu när jag tänker efter har det fasiken tagit HELA dagen att skriva två sketcher på ca 1 minut var, hahaha.
Svurit och rivit av mig håret typ. Dumma feber.

Här kommer några fler bilder från Sälen i alla fall.
Klänningen jag har på mig nedan är faktiskt köpt på Primark i London för typ.. 150 kr kanske? Kap!

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 23.14.56 Skärmavbild 2014-11-30 kl. 23.14.14

Molly, jag och Fanny hängde en hel del. Vi hade SÅ kul ihop!AnnonsLaddar