Annons
Annons


Ang. tuttinlägget


Känner att ganska många människor helt missuppfattat mitt inlägg om tuttar. Det är jättegulligt att jag får mail om att jag är fin i mina små bröst, MEN det handlade ju INTE  om att jag behövde uppmärksamhet och bekräftelse för att JAG skulle må bättre. Inlägget riktades till de som har komplex över sin kropp (precis som jag haft) i syftet att få DEM att må lite bättre. Att man inte ska drastiskt ska lägga sig under kniven för att man har komplex över något när man är 18. Tiden och mognaden gör att man lär känna sin kropp och accepterar den med åren.

Annons

Det mest positiva är att det är SJUKT många som hört av sig och berättat att de har velat operera brösten, men att efter mitt inlägg tagit sig en funderare. Att de börjat fundera på om det verkligen var fel på deras kropp, eller om det bara var något sjukt ideal som tagit fäste. Förhoppningsvis läste även några killar och tjejer som är i den åldern nu och tänkte ”oj, jag kanske inte ska kommentera någons kropp..?” alltså, ökar medvetenheten om att andra kan bli ledsna.

Jag önskar att jag hade läst mitt inlägg när jag var 14. På ”min tid” fanns det inte internet. Jag brevväxlade med min pappa under dörren från mitt rum. Han skickade en lapp och frågade vad det var eftersom han märkte att jag var nere. Då svarade jag att jag var ledsen för att jag var så sen i utvecklingen.. då svarade han att han också varit det, men att han var mer välutrustad än många andra nu. Haha, ja det sista ville jag väl kanske inte veta.. men: hans ord fick mig i alla fall att må bättre.

1923535_36806735216_2824_nJag och Stephanie på skolavslutningen i 9:an.
Jag hade precis köpt mig en gelébh och ett linne som gav ett intryck av större bröst.
Så nöjd var jag.. fast, egentligen inte. Gud vad jag hade velat stå där nu och banka vett i mitt huvud.AnnonsLaddar